Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Activitats especials al Sagrat Cor

Activitats especials al Sagrat Cor

Considerem que som una família, i per això ens cuidem i passem estones de qualitat junts. Unes estones que omplim amb activitats recurrents, com les que trobaràs al calendari d’activitats i d’altres que són més especials.

 

Música que uneix

Fa uns dies vàrem tenir la sort de gaudir d’unes actuacions musicals dels tot especials. Ja sabeu que des del Sagrat Cor tenim una sensibilitat especial per la música. Ens agrada i veiem que a través d’ella connectem, experimentem, compartim i ens fa més feliços. Per aquest motiu vàrem convidar a dos grups banyolins. D’una banda, el Casal d’avis de Porqueres i, de l’altra, l’associació Junts i endavant, els Tocats per la Música, ens vàrem regalar dues actuacions musicals molt especials. Fent playback, vàrem cantar i recordar cançons populars i cançons d’època que ens vam emocionar.

 

 

 

Beneficis indirectes d’aquestes activitats especials

Les activitats grupals, diferents i motivadores com aquestes, són un element fonamental per mantenir-nos actius i feliços. A través d’aquestes activitats, podem establir vincles socials forts, compartir experiències i trobar suport emocional.

I és que rebre visites ens agrada molt. Ens agrada perquè passem estones alegres i diferents i també perquè estar en contacte amb més gent ens permet ampliar el cercle social del qual estem acostumats i sentir-nos part d’una comunitat. A més, aquesta connexió amb altres individus promou la salut mental i emocional i ajuda a millorar la qualitat de vida.

 

Des del Sagrat Cor intentem potenciar la interacció social amb grups, col·lectius o entitats del poble. I, fent-ho, veiem que tots hi guanyem.

Deixa un comentari