Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Adaptadors per a gent gran per fer la vida més fàcil
adaptadors per a gent gran

Adaptadors per a gent gran per fer la vida més fàcil

Per facilitar el dia a dia dels nostres residents, disposem d’adaptadors per a gent gran que ajuden a tenir una millor mobilitat. Per això les nostres instal·lacions estan adaptades per a totes les necessitats.

 

En alguns moments de la vida apareixen certs problemes de mobilitat i, quan això passa, és el moment d’utilitzar elements d’ajuda i adaptadors per millorar-ho.

 

Adaptadors per a gent gran, un facilitador del dia a dia

Aixecar-se del llit, anar al lavabo, caminar, fer esport lleuger o, fins i tot, per a mantenir l’equilibri. Aquestes són algunes de les situacions en les quals poden necessitar adaptadors o elements d’ajudes a la mobilitat.

Al Sagrat Cor disposem de cadira de rodes, caminadors, alçadors, bastons, elements que ajuden la dutxa o el fet d’anar al lavabo.

Sigui quina sigui la necessitat dels nostres residents, els oferim la que s’ajusta més a les seves necessitats després que els nostres fisioterapeutes n’hagin supervisat la necessitat.

Volen facilitar la mobilitat i el dia a dia dels nostres residents, però també volem que ho facin amb total seguretat i amb les condicions que es mereixen.

 

 

Servei a mida

Si vols que t’assessorem o t’expliquem quins són els adaptadors disposem a les nostres instal·lacions, posa’t en contacte amb nosaltres https://www.sagratcor.com/contacte/  i t’informarem.

Deixa un comentari