Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Ajuts a la mobilitat reduïda de la gent gran
ajuts a la mobilitat reduïda

Ajuts a la mobilitat reduïda de la gent gran

Des del Sagrat Cor oferim ajuts a la mobilitat reduïda a tots aquells residents que ho necessitin.

Una de les funcions del fisioterapeuta a la residència és la de valorar i proposar la necessitat d’ajuts tècnics com podem ser cadira de rodes, caminadors, bastons o crosses.

I, a més, també és important assessorar correctament com procedir a la seva correcta utilització i fer un seguiment del seu ús en coordinació conjunta amb  la resta de l’equip.

 

Elements i ajuts a la mobilitat reduïda

Quan s’arriba a la tercera edat solen aparèixer certs problemes de mobilitat. Sobretot quan hi ha problemes d’equilibri, problemes de sensibilitat i mobilitat, s’han patit fractures o caigudes o, fins i tot, quan una persona té artrosi. Totes aquestes problemàtiques afecten directament a l’estabilitat. I quan s’arriba en aquest punt és el moment d’oferir ajudes tècniques que afavoreixin l’autonomia.

En aquest cas se sol recomanar l’ús de crosses, bastons, caminadors o cadires de rodes. Es recomana un element o altre segons el grau de dependència del resident.

A més, un cop es faci entrega, la fisioterapeuta ensenyarà com utilitzar-ho amb totes les tècniques i condicions de seguretat.

 

 

Des de la residència vetllem pel benestar dels nostres avis i àvies, però, a més, també els ajudem a ser el màxim d’autònoms possibles. I si es presenta la necessitat d’administrar ajuts per a moure’s millor, ho fem.

Deixa un comentari