Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Sortides   /  Anem al mercat de Banyoles
Anem al mercat de Banyoles

Anem al mercat de Banyoles

Aprofitant la ubicació de la residència, cada dimecres anem al mercat setmanal que té lloc a la plaça major de Banyoles. Aquesta activitat ja forma part del programa setmanal des de fa uns anys, ja que els nostres avis han acollit la iniciativa amb molta il·lusió.

Cada dimecres els que volem sortir al mercat, matinen per anar. Un cop estem tots a punt, anem passejant fins a arribar al mercat. De camí els nostres avis ens expliquen quines parades que els agradaria mirar alguna cosa; algun jersei, mitjons, fruits secs,... Seguidament fem una aturada per refrescar la gola on compartim experiències i comentem l’actualitat.

Aquesta activitat ens ajuda a mantenir-nos més actius, té un efecte positiu en les funcions executives i ajuda a reforçar el sentit de pertinença a la comunitat. També contribueix a millorar l’estat d’ànim i el benestar de les persones que hi participen.

Els colors les textures les olors la vida del mercat fan d’aquesta sortida un dia diferent, algun d’ells s’anima a fer la compra pel dinar.

Convivència, comunicació, responsabilitats, seguretat, afecte i companyia… Què més?

Sempre intentem oferir els millors serveis per facilitar la vida als nostres residents.
#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

Deixa un comentari