Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  “Apadrina un avi”

“Apadrina un avi”

Aquest any també hem volgut participar en el projecte “Apadrina un avi”.

Aquest és un projecte gestionat per Càritas que té la finalitat de posar en relació joves estudiants i persones grans. Enguany, tal com ho vàrem fer l’any passat, ens hem posat en contacte amb els joves que han volgut participar del projecte mitjançant cartes.

 

Converses que enriqueixen

Així, periòdicament, hem anat rebent i escrivint cartes on explicàvem diferents temes. Hem compartit aficions, què ens agrada fer durant el nostre temps lliure, experiències i records bonics, com hem celebrat algunes festes del curs com poden ser Setmana Santa o Sant Jordi; i els joves ens han respost el que els agrada a ells i com els hi ha anat el curs.

I també hem enviat i rebut fotografies que ens han ajudat a posar cara als nostres remitents.

 

 

Repetirem

Per últim, volem donar les gràcies a tots els nois i noies de Banyoles que s’han implicat en el projecte “Apadrina un avi”. Els avis i àvies que hi han participat ho han fet il·lusionats, escoltats i amb ganes de gaudir i mantenir una conversa per carta per conèixer i rebre notícies seves.

Ha estat un plaer, des del Sagrat Cor repetirem!

Comentaris

Deixa un comentari