Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Àpats d’estiu
àpats d'estiu

Àpats d’estiu

Una alimentació saludable, amb productes de qualitat i proximitat, és essencial en qualsevol etapa de la vida. També en la tercera edat. Avui et presentem els àpats d’estiu.

Ara que estem immersos a l’estiu és bo recordar la importància de seguir una dieta saludable i fresca, amb un alt contingut en líquid i que tingui els nutrients i les vitamines necessàries per a fer front el dia a dia. És per això que, seguint el nostre menú de temporada, les nostres cuineres preparen plats tan deliciosos com aquests.

 

 

Sopa, crema, amanida, producte de temporada i de quilòmetre zero, fruita i verdura no falten a cap dels àpats d’estiu.

 

Cuina pròpia

Com ja saps, al Sagrat Cor tenim cuina pròpia des d’on preparem, manipulem i cuinem tot el que els nostres residents mengen.

La cuina és un dels plats forts de la residència. Les nostres cuineres i dietistes preparen el menú de temporada amb consciència i estima. A més, la cuina és oberta pràcticament les 24 hores del dia per poder donar sortida a qualsevol necessitat.

El nostre equip s’encarrega que cada resident tingui una dieta equilibrada i personalitzada.

Deixa un comentari