Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  AVUI A LA TERTÚLIA PARLEM DE…
AVUI A LA TERTÚLIA PARLEM DE

AVUI A LA TERTÚLIA PARLEM DE…

L’activitat que es realitza el dijous al matí a la residència és la “tertúlia”, un espai de trobada i reflexió on cadascú hi pot dir la seva. Es solen buscar temes que siguin significatius per les persones que hi assisteixin. Poden ser temes que tinguin relació amb la seva història per tal de poder establir un diàleg i poder compartir experiències amb els altres,   repassar fets de la història recent o explicar episodis històrics importants. Sovint es preparen vídeos o imatges   que puguin portar a una reflexió més profunda. S’intenta que totes les persones del grup participin activament i puguin explicar alguna cosa.

L’ofici és un tema recurrent a les tertúlies i per aquest motiu vam pensar que podria ser interessant dedicar més temps a aquest tema. Aquesta setmana hem parlat amb les residents que es van dedicar al món de la confecció i ens han explicat un munt d’ anècdotes!

 

CIMG6167

Deixa un comentari