Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Calendari d’activitats 2024
calendari d'activitats sagrat cor banyoles residencia per a gent gran pla de l'estany

Calendari d’activitats 2024

Comença un nou any i, amb ell, el calendari d’activitats que tenim preparades pels nostres residents.

Aquest calendari ha estat meticulosament elaborada amb l’objectiu de fomentar una vida sana i activa, oferint una varietat d’opcions perquè tots puguin trobar una activitat que estimuli el cos i l’ànima.

Ja sabem que les manualitats són una de les activitats més esperades pels nostres residents. Fer treballas manuals és una oportunitat per explorar la creativitat i l’autexpressió i els resultats de les sessions sempre són positives. També hi ha altres activitats que es repeteixen d’anys anteriors i que son un èxit com la sessió de bingo, la tertúlia o plegar roba.

Com a novetat, enguany, hem prograt una sortida quinzenal al mercat de Banyoles. Serà l’oportunitat ideal per prendre contacte amb l’exterior i per, si s’escau, comprar algun producte.

 

 

Amb aquest calendari d’activitats, des de la residència Sagrat Cor ens comprometem a oferir una experiència completa, fomentant la salut física i emocional dels residents, així com la creació de vincles significatius en el seu estimat entorn.

Estem segurs que aquestes activitats agradaran a tots.

 

Deixa un comentari