Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Característiques a tenir en compte alhora d’escollir un mòbil per la gent gran
Característiques a tenir en compte alhora d'escollir un mòbil per la gent gran

Característiques a tenir en compte alhora d’escollir un mòbil per la gent gran

Avui dia, tenir un mòbil o smartphone és pràcticament necessari per a tothom. Les infinites possibilitats que ofereixen a l’usuari es converteix en un gadget tecnològic imprescindible per tots independentment de l’edat.

Buscar un mòbil per una persona gran no és feina fàcil. Hi ha moltíssimes carecterístiques diferents amb fixar-se.

 

Botó d’alerta:

Alguns fabricants ja inclouen un botó al telèfon on la seva funció és avisar a una sèrie de contactes predeterminats. Mitjançant un missatge de text o a través de cicles de trucades.

 

La pantalla:

Si no busques un mòbil especialitzat per gent gran has de tenir en compte el tamany de la pantalla. I assegura’t que el tamany de la lletra pugui canviar-se.  Avui dia hi ha molts Android que incorporen de sèrie un format ‘Persona Gran’, que limita el telèfon a les funcions més senzilles, augmenta el tamany de la lletra i les icones de les aplicacions.

 

La bateria:

Les persones grans tendeixen a ser gent de costums. Intenta evitar mòbils que consumeixen la bateria amb menys d’un dia, sinó que a la nit el puguin carregar quan dormen.

 

Localització GPS:

La localització GPS és un factor important a tenir activat dins del mòbil de les persones grans, sobretot si es desorienten. Si el porten a sobre es pot localitzar amb facilitat.

 

Deixa un comentari