Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  CELEBREM ELS ANIVERSARIS
CELEBREM ELS ANIVERSARIS

CELEBREM ELS ANIVERSARIS

A partir del mes d’abril, des de la residència, vam decidir que volíem donar un gir a la manera de celebrar els aniversaris i ens hem atrevit amb una nova proposta! A més de bufar espelmes el dia de l’aniversari, a final de mes ho celebrem amb una gran festa.

Aquest mes encara ha estat més especial perquè també vam celebrar el centenari d’una de les nostres residents; la Sra. Concepció Corominas. Vam obrir la celebració amb un discurs per part de la directora del centre, la Sra. Maria Serrat, els  familiars de la resident li van dedicar una poesia i es va prosseguir amb l’entrega de la medalla centenària concedida per la Generalitat de Catalunya . Moltes felicitats Conxita!

Seguidament, i desprès d’haver fet un bon got de xocolata desfeta, l’ Eloi músic ens va animar a tots amb aquelles cançons que tant ens agraden, i que bé que en ho vam passar tot ballant i cantant.

Moltes gràcies Eloi i ens veiem a la pròxima!IMG_2915  IMG_2940 IMG_2953

Deixa un comentari