Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Com fer exercici sense donar-se compte
Com fer exercici sense donar-se compte

Com fer exercici sense donar-se compte

Quan arribem a una edat les nostres articulacions i sistema muscular ‘fluixegen’. Ens cansem més aviat i ens costa més moure’ns. Però s’ha d’evitar aturar-nos i augmentar la nostra activitat física com un hàbit més de la nostra vida diària.

No fa falta fer grans exercicis físics, sinó que canviar alguns hàbits ja ens ajudarà per exercitar el nostre cos. Te’n deixem alguns exemples.

Cada dia és recomanable caminar una estona per mantenir-se actiu. Anar a la compra a peu, pujar escales o jugar amb els néts són algunes de les activitats que ens ajudarà a fer-ho sense donar-nos compte.

De tres a cinc dies a la setmana s’ha treballar el nostre sistema cardiovascular; no fa falta apuntar-nos a classes de aeròbic, però anar amb bicicleta mitja hora, anar a ballar o caminar una mica més ràpid de l’habitual són hàbits diaris que fomentaran activar el nostre cor i pulmons.

Finalment, un o dos cops per setmana podem practicar natació o gimnàstica de manteniment per millorar la flexibilitat i enfortir els músculs.

Aquestes són algunes de les activitats que us proposem per exercir la vostra activitat física mitjançant hàbits quotidians.

 

Deixa un comentari