Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  El poder terapèutic de la música en la gent gran
El poder terapèutic de la música en la gent gran

El poder terapèutic de la música en la gent gran

Al Sagrat Cor de Banyoles sabem de la importància de la música en la gent gran, els dilluns es converteixen en dies plens de vida i alegria gràcies a una activitat única: la música en directe.
Ja és habitual, des de fa uns anys, que cada dilluns comptem amb un músic que ve a oferir-nos un repertori de música en directa per amenitzar el dia i fer-nos començar la setmana amb bon peu. Aquesta iniciativa ha demostrat ser més que una simple distracció, oferint innumerables beneficis per a la salut i el benestar dels residents de la tercera edat.

 

Beneficis d’escoltar música en directe

L’escolta de música en directe és una experiència enriquidora que pot estimular les emocions i reviure records. Els residents se submergeixen en un ambient càlid i acollidor mentre gaudeixen de les melodies interpretades en viu. La música no només ofereix entreteniment, sinó que també pot millorar l’estat d’ànim i alleujar l’ansietat.
La música és una activitat participativa que promou la comunicació i la interacció social. Les sessions de cant no només estimulen les habilitats vocals, sinó que també fomenten la cohesió grupal i activen la memòria. A través de les cançons, s’activa la part que evoca els records i la ment es manté activa.

 

L’Eloi, el músic de capçalera del Sagrat Cor

Però tot això no seria possible sense l’Eloi, el nostre músic de capçalera que cada dilluns ve per oferir-nos un petit concert en directe. Ell coneix molt bé el poder de la música en la gent gran i gràcies al seu repertori podem gaudir de tots els seus beneficis.
En resum, l’experiència de la música en directe, el cant i el ball a la Residència Sagrat Cor de Banyoles no només ofereix moments d’alegria, sinó que també contribueix positivament a la salut mental, emocional i física dels residents.
Aquesta iniciativa, o qualsevol activitat relacionada amb la música en la gent gran,  exemplifica com la música pot ser una eina poderosa per millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Deixa un comentari