Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  ENS VISITA LA CORAL!!!
ENS VISITA LA CORAL

ENS VISITA LA CORAL!!!

A la nostra residència intentem organitzar activitats relacionades amb la música, ja que independentment de l’estat cognitiu de la persona li aporta beneficis.
La música té efectes positius pel nostre cos. Per a exemple físicament és relaxant i disminueix l’ansietat i l’angoixa a més d’actuar com a estímul sensorial. Cognitivament ajuda a mantenir o millorar les habilitats verbals, estimula la memòria a diversos nivells, ajuda a mantenir l’atenció i incentiva la creativitat. Socialment fomenta la participació, la interacció i la comunicació social en el grup. I emocionalment permet fer aflorar les emocions i millorar l’estat d’ànim.
Dies enrere vam tenir la visita de la Coral de la Llar de Jubilats de Banyoles que ens van oferir un repertori de cançons tradicionals. Aquesta coneguda coral està integrada per jubilats cantaires banyolins i també alguns músics de la tercera edat.

Esperem repetir ben aviat!!!

CIMG4520

CIMG4506
#residenciagentgran #coralbanyoles #residenciagirona #musica

Deixa un comentari