Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  EUGUES JP
EUGUES JP

EUGUES JP

El  29 de setembre, ben aviat al matí alguns de nosaltres ja vam començar a preparar-nos per un dissabte ben diferent! Gràcies a la iniciativa d’Eugues JP vam poder gaudir d’una exposició d’eines antigues del camp i de la companyia d’una euga de tir català, la Morena.

Amb la  col·laboració dels familiars vam preparar un circuit perquè es pogués veure de ben a prop tot el material que ens havia proporcionat Eugues JP; des d’eines antigues del camp fins a complements de treball pel cavall. Una màquina de segar, un forcat, arades, una esquella, un “cabassó”… són alguns dels estris que vam veure exposats.

La jornada va començar cap a les 11:00h amb la presentació per part d’en Joan i que juntament amb la col·laboració d’un resident ens van recordar el nom i la utilitat de les eines que teníem exposades. Seguidament vam participar en un concurs improvisat en el que el premi era una ferradura de la sort!

Entre els beneficis d’aquesta activitat destacaríem la reminiscència  que comporta el fet de dur a terme una activitat significativa pels residents ja que la majoria d’ells van estar en contacte amb el camp i les eines exposades. D’aquesta manera, també, es va treballar la memòria i el contacte social ja que fou una activitat interactiva i en el que hi van participar la majoria dels residents!

Gràcies Eugues JP per aquest gran dia i el vídeo que ens heu fet arribar amb el resum de la jornada!

 

 

Deixa un comentari