Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Jocs de taula per a gent gran
jocs de taula per a gent gran

Jocs de taula per a gent gran

Les tardes d’estiu passen millor si proposem fer una sessió de jocs de taula per a gent gran on el dòmino o les cartes en són els protagonistes.

Els jocs resulten una estimulació cognitiva molt important per als humans i per a la gent gran encara més. Durant les tardes que juguem a jocs de taula treballem la memòria, l’atenció i la concentració.
Des del Sagrat Cor potenciem activitats i exercicis que afavoreixin la memòria i altres capacitats cognitives dels nostres residents. I, d’aquesta manera, al mateix moment que s’exercita la ment es treballa en equip i s’afavoreix a compartir experiències i vivències.

 

Jocs de taula per a gent gran

Cada joc té la seva particularitat i el seu mecanisme. Alguns ajuden a millorar i exercitar habilitats motores, com són els treballs manuals. I altres ajuden a potenciar les habilitats cognitives.

A més, a través del dòmino i els jocs de cartes treballem l’estratègia i el pensament actiu. Aspectes molt importants per a millorar el procés d’acció, aprenentatge i memòria.

 

 

En definitiva, jugar és un acte social. Serveix per passar-ho bé i per estimular la ment. El millor binomi que hi ha!

Deixa un comentari