Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Les mascotes i la gent gran
Les mascotes i la gent gran

Les mascotes i la gent gran

La solitud pot ser alguna cosa difícil de portar en una persona gran, tenir la casa buida no és fàcil. És per això que pot servir d’ajuda tenir una mascota.
Molts estudis proven que les persones amb mascotes desenvolupen una millor qualitat de vida, ja que la presència d’una mascota, pot transformar la casa en un lloc acollidor i alegre evitant-los la solitud a les persones de la tercera edat.

És important tenir en compte que la persona que es vagi a ocupar de la mascota, tingui les condicions físiques i mentals per fer-ho, ja que un dels punts és que requereixen cura constant. Però tenint això en compte, tenir una mascota, sigui o gos o gat, té molts beneficis:

– La mateixa cura constant, esmentat abans, requereix esforç físic que, d’alguna manera, exercita a l’avi o àvia. Si té certs problemes amb la seva mobilitat, l’ideal seria un gat, ja que comporten menys treball.

– Les mascotes augmenten l’autoestima, faran que se senti útil i necessitat.

– Tenir una mascota disminueix l’estrès, tensions o ansietats. Acariciar un animal és una eina contra la depressió.

– A més, en el cas dels gossos, treure’ls a passejar ajuda a sortir de casa i socialitzar-se, conèixer gent, estimular la parla i per què no, fer exercici.

Convivència, comunicació, responsabilitats, seguretat, afecte i companyia… Què més?

A Sagrat Cor coneixem la importància de la natura i per això tenim disponible un jardí on es poden rebre visites canines i a més a més es pot donar una volta sense barreres arquitectòniques.

Sempre intentem oferir els millors serveis per facilitar la vida als nostres residents.
#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

Deixa un comentari