Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Menú de temporada. El que menjarem aquesta primavera i estiu
menú de temporada

Menú de temporada. El que menjarem aquesta primavera i estiu

Canviem d’estació i el nostre equip nutricionista i de cuina es preparen per elaborar el que serà el menú de la temporada estival.
Amb temperatures més elevades ve de gust seguir una dieta més lleugera i fresca. Rica amb aliments més suaus i pensada per mantenir una bona hidratació.

 

Per això, els nostres residents ja segueixen les següents pautes nutricionals amb el menú de temporada per aquest primavera i estiu.

 

menú de temporada primavera estiu

 

Menú equilibrat i amb productes de proximitat

Com sempre, tots els ingredients que utilitzem són de proximitat i de qualitat. Comprem els aliments a proveïdors locals que ens asseguren una bona qualitat del producte servit i els elaborem respectant els passos de cuina que es mereixen per servir el millors dels àpats.

A les nostres instal·lacions hi ha cuina pròpia on es preparen tots els plats que servim a taula. Preparem el menú de temporada a consciència, utilitzant els millors productes que ens ofereix la terra, i seguint les necessitats nutritives i alimentàries de cada persona. A més, si algú necessita una dieta especial, les nostres cuineres la poden preparar al moment.

 

Deixa un comentari