Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Menú tardor i hivern d’aquesta temporada.

Menú tardor i hivern d’aquesta temporada.

Per tots és sabut que una dieta equilibrada i un menú de temporada és fonamental per tal de mantenir un bon estat de salut  físic i emocional. Una bona alimentació pot evitar o millorar certes malalties com per exemple: la diabetis o les malalties cardiovasculars, entre moltes altres.

Al Sagrat Cor disposem de cuina pròpia, prioritzem els aliments frescos i oferim un servei d’alimentació personalitzat per a aquells usuaris que ho necessiten.

Adaptar un menú a les necessitats personals i pròpies de cada temporada és important per tal d’alimentar-nos de manera correcta. Consumir fruites i verdures de temporada ens permetrà nodrir-nos  d’aquells nutrients més beneficiosos per a cada estació de l’any, al mateix temps que afavorirà  que mengem de manera variada i equilibrada.  Per aquest motiu, el nostre servei de cuina elabora dos menús cada any: el menú tardor-hivern i el menú primavera-estiu.

Aquests dos menús permeten alimentar als nostres residents  en sintonia a les estacions de l’any  mentre afavorim al medi ambient i  l’economia i desenvolupament local.

 

Menú temporada tardor-hivern 2022-2023

 

Menú setmana 1

Menú setmana 2

Menú setmana 3

Menú setmana 4

Deixa un comentari