Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Noves teràpies de fisioteràpia: la magnetoteràpia i la pressoteràpia
pressoterapia

Noves teràpies de fisioteràpia: la magnetoteràpia i la pressoteràpia

Estem molt contents. I és que a la residència hem adquirit dues màquines que milloraran i complementaran els serveis i els tractaments de fisioteràpia.

La magnetoteràpia i la pressoteràpia. Us volem explicar en què consisteixen aquestes tècniques i la maquinària que tenim a la nostra disposició per tractar alguns mals.

 

La magnetoteràpia. Què és?

La magnetoteràpia és una teràpia fisioterapeuta que utilitza camps magnètics estàtics o permanents sobre el cos. L’aplicació s’efectua mitjançant imants d’alta o baixa freqüència segons la patologia a tractar.

La magnetoteràpia és molt efectiva en tractaments amb quadre de dolor a conseqüència d’inflamacions, indicat per patologies musculo-esquelètiques, ja que s’ha demostrat un gran efecte de regeneració gràcies als camps fisiològics que provoca a l’organisme.

També, ajuda a accelerar les recuperacions després de lesions musculars com són fractures, inflamacions o ruptures. I també és indicada per a treballar zones àmplies com esquena, malucs o cames.

Aquest aparell disposa de diversos programes per treballar patologies com l’osteoporosi, l’artrosi, l’artritis, el dolor articular, el dolor crònic, fractures…

 

La pressoteràpia. Quan la fem servir?

La pressoteràpia és una tècnica de tractament que consisteix a aplicar pressió en determinats punts de les cames per provocar un efecte similar a un massatge per tal de millorar el drenatge limfàtic i la circulació venosa.

L’aparell de pressoteràpia són unes botes que es col·loquen a les cames i aquestes es van inflant i desinflant segons el programa que seleccionem. Té molts beneficis. Per exemple,  redueix la inflor i la pesadesa de les cames alleujant el dolor, redueix significativament la retenció de líquids, estimula el retorn circulatori i millora l’aspecte de la pell.

La seva aplicació és indicada per a persones que, sobretot, ara amb l’arribada de la calor, se’ls inflen les cames.

 

Professionals al servei de la salut dels nostres residents

La utilització i la posada en pràctica d’aquesta maquinària és possible gràcies a l’equip de fisioteràpies que tenim a la residència. Les nostres professionals estudien cada cas per saber en quin moment cal aplicar aquest tractament.

Si ens caracteritzem per algun aspecte és per l’equip de professionals que formen part el Sagrat Cor. I l’àrea de fisioteràpia és una de les més valorades pels usuaris i els seus familiars.

Esperem que amb aquesta novetat puguem solucionar i prevenir mals i patologies. Estem segurs que així serà!

Si teniu algun dubte sobre la utilització, els beneficis o en quin moment apliquem aquestes noves teràpies, podeu contactar amb nosaltres.

Deixa un comentari