Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Participem en el projecte “Grans Moments” de Càritas
Participem al projecte "Grans Moments" de Càritas

Participem en el projecte “Grans Moments” de Càritas

Cada curs, i com ja és habitual al Sagrat Cor, participem en el projecte “Grans Moments” de Càritas” amb el suport de centenars de joves estudiants voluntaris i voluntàries de Càritas que fan possible que tinguin lloc “Grans Moments”, unes trobades entre joves i gent gran.

 

En què consisteix aquest projecte?

Consitsteix en construir relacions. Els joves visiten regularment als residents i usuaris de la residència i, junts, comparteixen activitats com passejades, jocs o converses. Aquestes trobades contribueixen a augmentar el benestar de les persones grans i afavoreixen un envelliment actiu. I, al mateix moment, pels joves, representa un canvi en la seva mirada cap a les persones grans que els ajudarà a la construcció de valors que fonamentaran la seva participació social en l’edat adulta.

 

Una activitat que enforteix les relacions entre generacions

El Sagrat Cor ha participat en aquest projecte en altres ocasions i el resultat sempre ha estat positiu. Els beneficis d’aquestes trobades sempre han estat positives. Veiem que participant-hi es crea un vincle molt bonic entre el resident i l’estudiant, es comparteixen estones de vida i s’enriqueixen les dues parts.

Per això, aquest any hem decidit que participem en el projecte “Grans Moments” de Càritas. Que de ben segur que aquestes trobades esdevindran un bon moment de conversa i companyia mútua.

Deixa un comentari