Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  ¿Per què oferim servei de fisioteràpia?
¿Per què oferim servei de fisioteràpia?

¿Per què oferim servei de fisioteràpia?

La fisioteràpia, actualment, està comprovat que és un mètode eficaç per prevenir lesions, per la cura o la recuperació de lesions i alleujar dolors o millorar la mobilitat, agilitat, força i resistència de qualsevol part del cos.

Nosaltres, a Sagrat Cor, oferim aquest servei perquè amb persones majors, és normal el desgast, factor que es pot eradicar amb la fisioteràpia. Aconseguim millorar la mobilitat d’ells, millorar la seva massa muscular i evitar possibles caigudes o fractures.

Amb un compromís constant per part del pacient, es pot arribar a millorar la mobilitat dels nostres residents i corregir postures que poden ser perilloses a llarg termini.

La fisioteràpia pot crear seguretat en els nostres residents, ja que afavoreix l’autonomia i la independència, fets que ajuden a la seva autoestima.

La major part de les dificultats en la mobilitat de les persones majors tenen origen en els problemes amb els ossos o de la columna vertebral o així mateix amb hèrnies discals.

Tractar aquestes molèsties amb la nostra fisioterapeuta és una bona solució. Afavorim el moviment de les articulacions, evitem el deterioro dels teixits nerviosos o dels muscles.

A més a més, serveix com un mètode preventiu de futurs problemes o mals.

Una dada interessant és que els estudis indiquen que les persones majors que són més actives físicament són capaces de respondre igual o inclús millor que les persones més joves en certes activitats físiques. És per això que donem importància a aquest àmbit.

És important, a més, que els exercicis estiguin guiats per un professional i és per això que nosaltres comptem amb la nostra fisioterapeuta Irene Teixidor.

Sempre intentem contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres pacients.

Deixa un comentari