Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  PRECAUCIONS PER LA GENT GRAN
PRECAUCIONS PER LA GENT GRAN

PRECAUCIONS PER LA GENT GRAN

Aprofitant que els dies es comencen a fer més llargs, que la fred d’hivern no es deixa entreveure massa , que els dies són assolellats i que les sortides al mercat ja es realitzen amb més freqüència, va venir un Mosso d’Esquadra a fer-nos una xerrada de prevenció de riscos per quan sortim a fer el vol, ja sigui per anar a mercat, al banc o bé a fer un passeig.

Ens va destacar la importància de no portar moltes joies o altres objectes de valor quan sortim, o si més no, ser discrets amb aquests. Tanmateix, és important que la bossa de mà la portem creuada per davant i en el costat interior del carrer per evitar que alguna persona ens la pugui estirar. Ens va explicar que és molt típic, sobretot amb la gent gran, que els lladres es facin passar per persones conegudes i que en el moment de fer-nos una abraçada o dos petons és el moment que aprofiten per a cometre el robatori.

En quant a l’extracció de diners del banc, ens va remarcar que no es treguin grans quantitats de diners, o en el cas que sigui necessari sempre anar acompanyats d’una altra persona.

Estem molt agraïts pels consells!

#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

 

IMG_2303

IMG_2314

IMG_2323

Deixa un comentari