Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú
Image Alt

Vocació

Sobre nosaltres

  /  Vocació
01

Residència

La residència per a gent gran Sagrat Cor es troba en un entorn únic, al centre de Banyoles i comptem amb els millors professionals del sector per oferir una atenció de qualitat als nostres residents. Disposem de 81 places àmplies.

02

Centre de Dia

Oferim servei de Centre de Dia per a diferents casuístiques. Períodes de convalescència, rehabilitació, hàbits saludables i activitats diàries i diverses. Asseguri's que serà ben atès. Nosaltres li garantim al 100%. Disposem de 12 places.

03

Tracte familiar

Un equip professional amb vocació i experiència que ofereix serveis assistencials de qualitat.
Cuidem als residents com si fossin els nostres familiars.

04

Instal·lacions

Comptem amb equipaments ben dotats i perfectament comunicats entre ells per eliminar les barreres arquitectòniques. Les instal·lacions són àmplies i lluminoses per donar solució a estades temporals i perllongades. Disposem de cuina i bugaderia pròpia i d'una capella per celebrar actes litúrgics i rosari.

05

Serveis

Els nostres serveis són: allotjament, manutenció, acolliment i convivència, atenció a les activitats de la vida diària i hàbits d’autonomia, bugaderia i repàs de la roba, higiene personal, atenció mèdica, infermeria, atenció psicològica, teràpia ocupacional i tallers psicosocials, educació social, fisioteràpia, suport social i familiar, servei religiós, pedicura.

06

Situació immillorable

Som al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d'Olot. La nostra situació permet gaudir d'excel·lents instal·lacions i serveis, en un ambient tranquil i agradable, amb les millors comunicacions per facilitar-ne les visites.

Residència per a gent gran i centre de dia
Sagrat cor residència pla de l'estany

Centre col·laborador de la
Generalitat de Catalunya

El Sagrat Cor de Jesús és una residència per a gent gran i centre de dia en clau d’entitat que acull a persones grans que per motius socials, econòmics, de salut o familiars no poden seguir vivint al seu domicili particular. És un Centre Col·laborador de la Generalitat de Catalunya des de l’11 de novembre del 1999, amb una capacitat de 35 col·laboradores, 81 places privades i 12 de Centre de Dia.

Això vol dir que si el resident ingressa en una plaça privada i té reconegut un Grau II o III de dependència, té la possiblitat de rebre per part de la Generalitat de Catalunya una ajuda econòmica que, com a màxim, pot ser de 715 euros mensuals.

Posa’t en contacte amb nosaltres per a rebre més informació.

Generalitat de Catalunya logo

Orígens de l’entitat

Els orígens de la residència per a gent gran i centre de dia Sagrat Cor són clarament religiosos, ja que les instal·lacions de la residència abans eren les d’una escola religiosa. Aquests orígens ens han servit per creure en uns valors que encara avui en dia respectem, si els familiars ho requereixen.

El 1988 la Generalitat de Catalunya va classificar la residència de “Llar residència per a gent gran”. Anys més tard, el 1999, es va fer centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya amb núm. de registre: S00052.

El més important per tot l’equip del Sagrat Cor és cuidar als nostres avis, tant els usuaris del Centre de Dia com els residents habituals, maximitzar la qualitat de vida dels vostres familiars.