Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  RECORDANT NADAL!
Recordant Nadal

RECORDANT NADAL!

Amb l’acabament de les festes de Nadal, i encara acabant de pair els bombons i polvorons, us volem presentar un recull de totes les activitats que hem realitzat en aquestes festes de Nadal!

Ja vam començar el 13 de desembre amb l’actuació musical a càrrec del grup Balmes que no t’hi fixis i els van seguir altres grups musicals com el Playback de Banyoles, la Coral Plenitud, Punt de Solfa, los Duendes del Camino, el Playback de porqueres, l’Eloi Music i la cantada de Nadales a càrrecs de l’escola de Les Alzines! Quins grans dies hem tingut acompanyats de grans artistes!

A més, també vam fer cagar el tió acompanyats de la música de l’Eloi i de tota una coral que van fer que ens quedi un molt bon record d’aquest 24 de desembre! Vam tenir un dinar molt especial pel dia de Nadal i no va faltar fer una gran festa com acomiadament d’aquest 2018 i escriure els nous propòsits pel 2019!  La primera setmana de l’any va continuar amb la Gran Quina de Nadal, que va repartir alguns premis, i finalment, amb la visita dels Reis Mags que ens van portar un detall personalitzat per tots els residents!

Us deixem el vídeo resum per a convidar-vos l’any que ve, i per què pugueu veure quines grans festes vam passar!

 

PD: Volem agrair les fotos i els vídeos realitzats pels familiars i que ens han fet arribar! Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari