Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Recull de les festes de Nadal 2022-2023
festes de nadal

Recull de les festes de Nadal 2022-2023

Posem fi a les festes de Nadal i, mica en mica, tornem tots a la rutina. Tot i això, no volíem acomiadar-nos de les festivitats sense mostrar-vos un recull de tots els moments que hem viscut aquest Nadal 2022-2023 al Sagrat Cor!

La programació

Aquest any hem encetat la programació de Nadal amb la cantada de Nadales del dia 19 de desembre. Ben seguit, el dia 21 vam realitzar un taller de cuina. El dia 22 vam xerrar tots junts, fent tertúlia al voltant de diverses temàtiques nadalenques. Ens ho vam passar d’allò més bé recordant tradicions. Com ja és tradició al Sagrat Cor, el dia 23 de desembre vam fer cagar el tió amb energia i, de cop i volta ja ens trobàvem a Nadal i vam passar Sant Esteve! No obstant això, les nostres activitats no van acabar aquí!
Les activitats de fi d’any
El dia 27 de desembre vam jugar tots plegats a la Quina Nadalenca i vam repartir un bon tip de premis entre els més afortunats. A continuació, el dia 28 de desembre vam realitzar un vídeo de Nadal on anunciàvem els nostres millors desitjos pel nou any. Ja per acabar l’any, el dia 30 de desembre va tenir lloc el tant esperat Concert de Nadal amb la Mariona i la Magalí. I el 31 vam celebrar les campanades d’any nou amb raïm i bones esperances.

Les darreres sorpreses

Un cop iniciat el 2023, el dia 2 de gener vam poder gaudir un concert orquestrat per l’Eloi músic. Finalment, vam posar fi a les celebracions assenyalades amb la visita de Sa majestats Els Reis Mags d’Orient que van repartir caramels entre els nostres residents! Tot i que la última sorpresa de totes, va ser el dia següent es van repartir presents per tots i totes!

Posem fi a les festes de Nadal i encetem un nou any agraïts, plens de desitjos i nous propòsits!

 

Deixa un comentari