Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya
Residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya

Residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya

El Sagrat Cor és una residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya.

Com ja sabeu, el nostre centre per a gent gran i centre de dia que treballa en clau d’entitat. Acollim a persones grans que per motius socials, econòmics, de salut o familiars no poden seguir vivint al seu domicili particular. Però, a més, la nostra residència forma part del grup de centres col·laboradors de la Generalitat de Catalunya des de l’11 de novembre del 1999.

 

Ajudes i subvencions per a l’ingrés d’un familiar

Al ser una residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya tenim capacitat per oferir 35 places col·laboradores. I, a més, també disposem de 81 places residencials privades i 12 de Centre de Dia.

Això vol dir que si el resident ingressa en una plaça privada i té reconegut un Grau II o III de dependència, té la possibilitat de rebre per part de la Generalitat de Catalunya una ajuda econòmica que, com a màxim, pot ser de 715 euros mensuals.

Si aquest és el teu cas i vols rebre informació sobre com funcionen les places col·laboradores amb el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de manera personalitzada.

Deixa un comentari