Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  Residència per a gent gran al Pla de l’Estany
residencia per a gent gran pla de l'estany

Residència per a gent gran al Pla de l’Estany

Som una residència per a gent gran al Pla de l’Estany amb un equip de professionals qualificats i amb vocació. Tractem a cada persona com si es tractés de la nostra família.

El nostre equip ofereix les garanties necessàries que el teu familiar serà molt ben atès.

 

Qui som?

Som una residència per a gent gran amb un equip de professionals qualificats i amb vocació. Tractem a cada persona com si es tractés de la nostra família. Oferim garanties que el seu familiar ser molt ben atès. Tenim solucions personalitzades per a vosaltres.

Si el seu familiar té un nivell de dependència elevat, sigui per qualsevol malaltia o necessitat personal, o si ja no pot continuar atenent-lo a casa, confiï en nosaltres, Sagrat Cor, a Banyoles, al Pla de l’Estany, és la solució. Ens estimem la nostra feina.

 

Serveis que oferim

Al Sagrat Cor trobaràs instal·lacions de residència i de centre de dia.

On els usuaris que en facin ús trobaran tot el necessari per optimitzar la seva qualitat de vida. Les nostres instal·lacions permeten oferir serveis de: allotjament, manutenció, acolliment i convivència, atenció a les activitats de la vida diària i hàbits d’autonomia, bugaderia i repàs de la roba, Higiene personal, atenció mèdica, infermeria, atenció psicològica, teràpia ocupacional i tallers psicosocials, educació social, fisioteràpia, suport social i familiar, servei religiós, pedicura.

Volem facilitar un entorn substitutiu de la llar, adequat i adaptat a les necessitats d’assistència actual del familiar.

Però, a més, aquí pots consultar tota la carta de serveis de la residència.

 

Informació personalitzada, tracta individualitzat

Sagrat Cor és una residència per a gent gran al Pla de l’Estany amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Un dels actius més importants del Sagrat Cor és el nostre equip professional que amb vocació i experiència ofereixen serveis assistencials de qualitat. Disposem d’equipaments ben dotats i perfectament comunicats. Tot plegat per maximitzar la qualitat de vida dels vostres familiars.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.
Contacta amb nosaltres si vols que t’informem de les possibilitats personalitzades, escriu-nos.

Deixa un comentari