Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Servei religiós al Sagrat Cor
servei religiós

Servei religiós al Sagrat Cor

Com ja sabreu, la nostra residència és un centre amb història. Una història lligada a les nostres religioses i al servei religiós que, voluntàriament, encara es duu a terme.

 

Sagrat Cor, un centre amb historia

Antigament, el Sagrat Cor de Banyoles era una escola religiosa regentada per monges.

Actualment, el nostre nom, la nostra història i les nostres religioses segueixen formant part del nostre dia a dia. Per això, de forma voluntària, a les nostres instal·lacions, cada dia s’ofereix la possibilitat de gaudir d’actes religiosos.

 

Servei religiós a la residència

Dins la residència disposem d’una capella pròpia on el capellà celebra diàriament la missa matinal. A part, tenim la possibilitat de resar el rosari. I, a més, per complementar aquesta àrea tenim a les nostres religioses que, amb una voluntat de ferro i disposades sempre a ajudar, estaran al costat de la persona que les requereixi. Tots sabem que hi ha professions amb vocació i elles, residents també, són un clar exemple digne d’anomenar.

 

Altres serveis religiosos

Davant la pèrdua d’un ésser estimat, posem a disposició dels familiars les instal·lacions religioses del nostre centre per celebrar el cerimonial, juntament amb els amics amb qui ha passat els seus últims dies. També, a les nostres instal·lacions, podem encarregar-nos de tots els passos i tràmits a seguir. Per exemple la contractació de corones, esqueles, recordatoris, trasllat del cos a la destinació final (cementiri o cremacions). Així com donem suport en l’acompanyament del dol.

 

La nostra residència té cor i ànima per estar sempre al teu costat, si així ho vols.

Deixa un comentari