Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Serveis residencials per a gent gran
Serveis residencials

Serveis residencials per a gent gran

Ens referim a serveis residencials a totes aquelles prestacions que fan referència la cura i el benestar de les persones grans que viuen o utilitzen les instal·lacions d’una residència geriàtrica. Però, a continuació, t’expliquem què són, quins objectius persegueixen i quins són els serveis especials del Sagrat Cor.

 

Què són els serveis residencials?

Els serveis d’acollida en una residència geriàtrica poden ser de caràcter temporal o permanent. Entenem de forma temporal aquells que estan subjectes a una data de sortida o a aquells serveis que s’utilitzen durant el dia. I els de caràcter permanent són aquells que van subjectes a un ingrés residencial. En tot cas, les dues modalitats funcionen en substitució del domicili particular i compten amb una assistència integral.

En definitiva, els serveis d’una residència tenen com a objectiu assistir a totes les activitats bàsiques de la vida diària. I es presten de manera personalitzada.

 

Objectius

  • Cuidar i vetllar pel benestar dels residents.
  • Proporcionar una bona qualitat de vida.
  • Afavorir a l’envelliment actiu.
  • Potenciar les relacions socials.
  • Atendre les necessitats terapèutiques de manera individualitzada.
  • Oferir atenció mèdica o de rehabilitació.
  • Tenir cura i fer el seguiment dels tractaments corresponents.
  • Atendre les activitats de vida diària.
  • Potenciar i afavorir al màxim l’autonomia de cadascú.
  • Altres serveis a mida que pots comentar i concertar, aquí.

 

Residència per a gent gran el Sagrat Cor

La residència per a gent gran el Sagrat Cor, ofereix un servei assistencial integral i de qualitat, que contribueixi a la cura i benestar dels nostres residents. Treballem per fer que els residents se sentin com a casa.

Per fer-ho, disposem de 81 places àmplies per a residents, amb serveis complets, i 12 places de centre de dia.

Les nostres instal·lacions disposen d’equipaments, exteriors i interiors, ben dotats i perfectament comunicats entre ells. A més, tenim cuina pròpia, bugaderia, capella amb servei religiós, instal·lacions àmplies i lluminoses, habitacions individuals amb bany o sense i un gran jardí, en un ambient tranquil i agradable.

 

Personal qualificat

No podem oblidar que un dels actius més importants de la nostra residència és el nostre equip professional. Tots ells, amb vocació i experiència, tenen cura dels residents, oferint serveis assistencials de qualitat per tal que se sentin com a casa.

 

Així doncs, podem dir que el més important per tot l’equip del Sagrat Cor és cuidar els nostres avis. Ho fem de gust i per maximitzar-los la qualitat de vida i oferir tranquil·litat als seus familiars.

 

Deixa un comentari