Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Taller de cuina per a gent gran

Taller de cuina per a gent gran

La cuina agrada a tothom, grans i petits. Ens agrada degustar-la i ens agrada preparar-la. Per això, al Sagrat Cor de tant en tant fem algun taller de cuina per a gent gran.

 

La cuina i la gent gran

La cuina és tradició, és memòria i és gust. Però també és família i és temps per a compartir. Entenem que per això la relació entre les persones i la cuina és tan estreta i més si es tracta de gent gran. Tots ells han cuinat per amics i familiars i aquest acte els ha fet feliços.

 

Habilitats treballades en un taller de cuina per a gent gran

Com ja us podeu imaginar, un taller de cuina consisteix a dur a terme una recepta seguint unes instruccions amb meticulositat i creativitat per aconseguir un postra o un plat deliciós. Però, a més, també treballem altres habilitats psicomotrius que ens agradaria destacar.

La principal habilitat que treballem és la motricitat fina i gruixuda. Hem d’agafar ingredients de diverses mides que haurem de manipular de maneres diferents i això ens fa treballar la motricitat.

Una altra part important que es treballa és la memòria. Seguint una recepta es treballa la memòria a llarg i a curt termini, ja que hem de recordar passos a seguir i  també recordarem com havíem fet la recepta en èpoques anteriors, tot un exercici de rememorar.

Però en un taller de cuina, i més si es tracta d’un taller grupal també es treballen les habilitats socials, la relació amb els altres companys, el treball en equip o el sentit d’utilitat.

 

El taller de cuina del Sagra Cor

Per acabar, un volem ensenyar un recull d’imatges del darrer taller de cuina per a gent gran que hem fet. Es tracta d’un taller dolç, on vam preparar un pastís per celebrar la primavera.

 

 

Deixa un comentari