Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  Tallers de memòria per a gent gran en les sessions de teràpia ocupacional
Tallers de memòria per a gent gran en les sessions de teràpia ocupacional

Tallers de memòria per a gent gran en les sessions de teràpia ocupacional

Els tallers de memòria per a gent gran són una de les activitats que més agraden als residents, i és que ens ho passem molt bé.

A mesura que ens fem grans la nostra memòria perd agilitat i és molt important exercitar-la mitjançant activitats l’estimulin. L’objectiu d’aquestes activitats és mantenir la ment en bones condicions al màxim de temps possible i millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Al Sagrat Cor ho posen en pràctica a través d’uns exercicis lúdics i jocs senzills com són el joc del penjat o els sudokus. A través d’aquests exercicis aprenem a fer treballar la memòria i al mateix moment, en tractar-se d’un exercici col·lectiu, els estimulem l’atenció, la concentració i les relacions interpersonals.

A més, com que el que han d’endevinar són refranys catalans i castellans, treballem també la memòria.

En definitiva, els tallers de memòria per a gent gran, amb exercicis com aquests, afavoreixen l’autonomia personal. Nosaltres ho fem per incentivar i dinamitzar-los per tal que mantinguin en un bon estat de salut la memòria i les seves capacitats cognitives.

 

tallers de memòria per a gent gran tallers de memòria per a gent gran tallers de memòria per a gent gran

Deixa un comentari