Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  UNA TARDA DE GIMCANA
UNA TARDA DE GIMCANA

UNA TARDA DE GIMCANA

Aquest dimarts, aprofitant que s’hi estava bé a fora, vam decidir fer una gimcana per a passar una bona estona i vam aprofitar per a fer varis exercicis d’estimulació.  Ens vam dividir en tres grups, el verd, el vermell i el groc i vam realitzar tres proves diferents:

Una de les proves consistia en olorar varis pots amb aromes diferents, en el que vam treballar l’estimulació sensorial olfactiva. Entre els seus beneficis, destaca l’estimulació de la memòria i de resposta davant d’aquestes olors que ens poden recordar experiències i emocions del passat.

La segona prova consistia en exercicis d’estimulació cognitiva, entre tots vam complementar un “rosco de pasapalabra”. A partir d’aquest exercicis es desenvolupen les capacitats mentals i es millora i s’optimitza el seu funcionament.

La tercera prova consistia en la realització d’exercicis d’estimulació motriu. En aquesta activitat es jugava a les bitlles i es feia reconeixement d’objectes. És a través de l’estimulació motora en la que es pot potenciar el to muscular i millorar la postura, exercitar la marxa i l’equilibri, disminuint, així, el nombre de caigudes i potenciar la motricitat fina, entre d’altres.

 

#residenciagentgran #residenciagirona #gentgrangirona

IMG-20160716-WA0002

 

TARDA DE GIMCANA

Deixa un comentari