Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Activitats   /  UNA PASSEJADA PER L’ESTANY
VÍDEO SORTIDA A L'ESTANY 2018

UNA PASSEJADA PER L’ESTANY

Com ja us vam avançar, el dijous 23 de juny alguns de nosaltres ens vam animar a fer una caminada de bon matí prop de l’Estany. Quan el sol feia poc que s’havia deixat entreveure, nosaltres ja estàvem esmorzant per anar amb el cotxe direcció a l’Església de Santa Maria de Porqueres per a començar a caminar. Ens vam anar animant, i fins i tot, vam fer més recorregut del que teníem planejat des del principi! Vam acabar arribant-nos fins al Poblat Neolític del Parc de la Draga!

La idea d’anar a caminar prop de l’estany va sorgir d’una resident, a tots ens va agradar la idea i vam decidir que ho havíem de provar un dia. Caminar beneficia a les persones grans; redueix el risc de fractures de malucs, millora la capacitat pulmonar i la resistència del cor. És una activitat preventiva per l’augment de la pressió arterial, el colesterol i el risc de patir una malaltia cardiovascular.

NOTA: És important, que abans de realitzar alguna activitat física d’esforç, la persona ho consulti amb el seu metge per a regular el ritme i la intensitat d’aquesta. Sobretot, s’ha d’evitar l’exposició al sol en les hores centrals del dia (de 12h a 17h)

IMG_3333

IMG_3338

IMG_3353

IMG_3347

Deixa un comentari