Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Una residència per a gent gran al Pla de l’Estany
residència per a gent gran al Pla de l'Estany

Una residència per a gent gran al Pla de l’Estany

Quan les famílies busquen una nova llar pel seu familiar optar per una residència per a gent gran al Pla de l’Estany és una bona tria.

La comarca del Pla de l’Estany té una situació immillorable. La seva geografia, ben connectada amb les comarques gironines i amb un bon accés des de Barcelona, afavoreix a la mobilitat dels familiars. Tanmateix, la comarca té grans atractius medi ambientals que aporten una qualitat de vida excepcional.

 

Ens estimem la nostra feina

El Sagrat Cor som una residència per a gent gran amb un equip de professionals qualificats i amb vocació. Tractem a cada persona com si es tractés de la nostra família. Oferim garanties que el seu familiar ser molt ben atès. I, el més important, oferim solucions personalitzades per a cada cas. Si el teu familiar té un nivell de dependència elevat, sigui per qualsevol malaltia o necessitat personal, o si ja no pot continuar atenent-lo a casa, et garantim que pots confiar en nosaltres, som la solució. I, per altra banda el teu familiar té un bon estat físic, però vol viure en comunitat, també.

 

Les instal·lacions de la nostra residència per a gent gran al Pla de l’Estany

La residència té totes les instal·lacions i serveis propis i comuns d’una llar i d’una residència. Cuina, bugaderia, servei de perruqueria, gimnàs, servei d’infermeria i fisioteràpia, jardí i molt més.

Cal destacar, però, que el més important de les nostres instal·lacions és que totes les nostres habitacions són individuals, ja que d’aquesta manera garantim la intimitat i l’espai personal que necessita cada persona.

El Sagrat cor és la residència per a gent gran, a Banyoles, amb els serveis més complets.

 

A més, si t’interessa, pots consultar les publicacions del nostre blog per veure com és el dia a dia al Sagrat Cor. Trobaràs les explicacions de les activitats que duen a terme, com confeccionem els menús i la dieta dels nostres residents o quins són els serveis d’infermeria i fisioteràpia, per exemple.

Deixa un comentari