Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  Una sortida diferent

Una sortida diferent

Ara que les temperatures de l’estiu han baixat, és un bon moment per gaudir del bon temps abans no arribi el fred. Per aquest motiu, hem volgut reprendre les sortides exteriors per Banyoles.
En aquesta ocasió, però, els nostres residents van poder gaudir d’una sortida diferent. Una excursió en tren per la ciutat de Banyoles va ser la proposta escollida.

Les nostres sortides

Els dies que sortim a fer una volta per l’exterior són dies moguts, dies plens d’emocions que trenquen amb les rutines habituals. Malgrat que diàriament oferim un munt d’activitats i que els nostres residents poden gaudir d’un jardí exterior privilegiat, una sortida a l’exterior sempre és sinònim de festa. Sortir fora de la residència significa veure els canvis que viuen els carrers de Banyoles, sentir la remor de la gent com parla i, en definitiva, viure l’enrenou i el bullici propis de la ciutat. Aquestes sortides són un canvi de paisatge visual, sonor i de tots els sentits! I, aquest seguit d’emocions desperten l’alegria dels nostres residents i els aporten moltíssims beneficis. La nostra proposta diferent? Una visita en tren per la ciutat.

Els nostres residents i el tren Pinxo de Banyoles

El dimecres dia 7 de setembre, el tren Pinxo de Banyoles va recollir els nostres residents i els va portar a fer un tomb per la ciutat.
La sortida en tren va estar marcada pels somriures i les bones intencions i, va ser una de les activitats més esperades per a tothom.
Una sortida diferent, una excursió en tren que va ajudar a estimular els nostres sentits i va despertar l’alegria del Sagrat Cor! De segur que aquesta experiència també serà recordada!

 

                   

 

 

Deixa un comentari