Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  General   /  Viure en companyia, el millor antídot per una vida plena

Viure en companyia, el millor antídot per una vida plena

La solitud afecta a tothom, però les persones grans la viuen d’una manera més intensa. Per això, des del Sagrat Cor entenem que viure en companyia i rebre les visites dels familiars i amics no només són moments especials, sinó que són la clau per a una vellesa plena i satisfactòria.

Aquesta connexió constant no només eleva l’estat d’ànim dels residents, sinó que també té impactes tangibles en la seva salut general.

 

Viure en companyia

Un dels sentits de la vida resideix en les connexions humanes, especialment en les visites constants dels familiars i amics. Aquesta relació vital va més enllà de la simple interacció social; té un impacte directe en la qualitat de vida dels residents, contribuint a una vellesa més plena i satisfactòria.

Però, què entenem per viure en companyia? Aquest fet no es limita només a la presència física, sinó que implica crear una xarxa emocional sòlida. Les visites no només ofereixen moments de gaudi i diversió, sinó que també contribueixen a la salut mental i emocional dels residents, creant un entorn propici per a una vellesa activa i satisfactòria.

 

Com afecta la solitud al nostre estat anímic?

La solitud és una afectació que tothom pot experimentar, però afecta les persones grans d’una manera més accentuada. És per això que ens agrada fomentar la vida en comunitat com a antídot contra la solitud. Viure envoltats de persones estimades, participar en activitats conjuntes i gaudir de la companyia constant són elements crucials per a mantenir una mentalitat positiva i una qualitat de vida òptima.

També, volem destacar que les persones grans no només necessiten visites regulars, sinó també la participació activa en activitats col·lectives. La importància de viure en comunitat radica en la creació de vincles forts i duradors, que proporcionen suport emocional i estimulació constant.

 

Llibertat d’entrada i sortida per facilitar la quedada amb familiars i amics

I una de les connexions més especials que els residents premien més són les trobades i les quedades amb els seus familiars i amics. Per això, facilitem les  entrades i sortides per mantenir un contacte constant amb els seus éssers estimats, reforçant així els llaços familiars i amistosos. Tot plegat amb l’objectiu de fomentar aquesta connexió.

La importància d’aquest contacte regular no només és reconeguda, sinó que es converteix en una peça clau per a una vida plena a la Residència Sagrat Cor de Banyoles.

 

Professionals al teu costat

També volem recordar que al Sagrat Cor comptem amb un grup de professionals dedicat al benestar dels residents. Tots ells estan atents a qualsevol senyal de solitud i, si es detecta, es treballa de manera proactiva per trobar solucions adequades.

 

 

En resum, les visites i la vida en companyia són la clau que dóna vida al Sagrat Cor, oferint als residents no només moments de felicitat, sinó una oportunitat per viure cada dia amb plenitud.

Deixa un comentari