Sagrat Cor Residència per a gent gran i Centre de Dia logo color

Sagrat Cor és una residència per a gent gran amb 81 places àmplies, amb habitació individual, i centre de dia amb 12 places més situada a Banyoles.

Ens trobaràs al centre de Banyoles, a 10 minuts de Girona i 30 minuts d’Olot.

Informació de contacte
Segueix-nos:
Torna al menú

Sagrat Cor

  /  Consells   /  Posem fi a una nova edició del projecte “Grans moments”
Posem fi a una nova edició del projecte “Apadrina un avi”

Posem fi a una nova edició del projecte “Grans moments”

Després d’uns mesos de convivència i acompanyament, posem fi a una nova edició del projecte de Càritas, Grans moments”, l’antic “Apadrina un avi”.

 

Última trobada

Durant la festa de cloenda vam intercanviar cartes amb vivències i records compartits. També fotografies de les trobades anteriors.

Per últim, i abans d’acomiadar-nos, vam entregar el diploma de participació a tots els voluntaris.

En aquesta última trobada, per deixar un bonic record d’aquesta experiència, vam plantar unes petúnies per cuidar-les. Les tenim al nostre jardí, i cada dia comprovem que no els falti reg i que la presa de sol sigui suficient per tenir-les en el millor estat possible.

 

 

La importància de compartir

Les relacions intergeneracionals són fonamentals per a la societat. El projecte “Grans moments” uneix voluntaris amb residents del Sagrat Cor, fomentant l’intercanvi de coneixements i experiències. Aquesta interacció beneficia tant als voluntaris com als avis, creant vincles afectius i aprenentatges mutus. És una oportunitat per preservar la història i promoure la inclusió social.

I així ha estat durant les darreres setmanes. Hem pogut compartir, un cop més, una experiència gratificant en tots els sentits.
Un cop més, gràcies a tots ells!

Deixa un comentari